Fasadtvätt

Professionell & effektiv fasadtvätt – Rexagon

Oberoende av fasad kommer den med tiden att bli både smutsig och solkig till följd av väderomslag, algpåväxt och avgasföroreningar. Något som inte bara försämrar fastighetens totala intryck utan även kan skada den om man inte vidtar relevanta åtgärder i tid. Låter man tiden gå utan att genomföra fasadtvätt kan smutsen och algerna tränga sig djupare in för att där orsaka frostskador och förorsaka sprickor i fasaden. Dessa sprickor kan i sin tur sedan medföra både mögelskador och värmeläckage som både försämrar boendekomforten samt ge ekonomiska konsekvenser.
Fasadtvätt

En vårdande fasadtvätt

En vårdande fasadtvätt förlänger livslängden på er fastighet samtidigt som den skapar ett snyggare intryck, ett mer attraktivt boende och sänker era framtida underhållskostnader. Låt inte fastigheten förfalla utan kontakta oss istället så tar vi hand om er fasadtvätt i Malmö och Lund. Vi kan tvätta allt från er sommarstuga till större lägenhetshus liksom industrier och väljer alltid den metod och de produkter som är bäst ämnade för er fastighet och era fasader.

Varför välja vår fasadtvätt?

  • Priset – Vi erbjuder inte bara en mycket prisvärd fasadtvätt, men också olika paketlösningar för att möta varje kunds unika behov och budget.

  • Erfarenhet – Vårt team har samlad erfarenhet från hundratals framgångsrika fasadtvättar, vilket gör att vi kan anpassa metoder och tekniker baserade på just er fasads material och skick.

  • Effektivitet – Vår effektivitet sträcker sig bortom själva tvättprocessen. Vi planerar noggrant för att minimera eventuella störningar i området och för att maximera arbetsflödet och kvaliteten på det färdiga resultatet.

  • Miljön – Vi är stolta över att ta en miljövänlig approach genom att använda vattenbaserade och biologiskt nedbrytbara rengöringsmedel när det är möjligt.

  • Nöjda medarbetare – Vår personal är inte bara kunnig och erfaren, de är också engagerade och motiverade. Detta speglar sig i den kvalitet och den service de levererar. När våra medarbetare trivs, märks det i slutresultatet.

  • Kundanpassad service – Ingen fasadtvätt är den andra lik, och vi tar hänsyn till detta genom att alltid erbjuda skräddarsydda lösningar. Vi lyssnar på era behov och önskemål och utformar en tjänst som passar just er.

Kvalitetsarbetet inom fasadtvätt

Vi är djupt engagerade i att leverera arbete av högsta kvalitet. För att säkerställa detta, utför vi regelbundna kvalitetskontroller under och efter varje fasadtvätt. Vår arbetsledning övervakar ständigt arbetsflödet och utför detaljerade inspektioner för att se till att alla aspekter av jobbet uppfyller våra strikta kvalitetsnormer.

Prisvärd fasadtvätt med absolut högsta kvalitet

Oavsett ert uppdrags storlek eller krav kommer vi på Rexagon göra vårt yttersta för att ge er rätt sorts hjälp för bästa tänkbara resultat. Vi vet hur viktiga våra kunder är för vår verksamhet och att det enbart är tillsammans med er som vi kan växa.

Kontakta oss

Vad behöver ni i Malmö eller Lund hjälp med? Kontakta oss och låt oss veta så återkommer vi med en övergripande offert på arbetet liksom ett upplägg som matchar behovet både inom fasadtvätt eller andra tjänster. 

Kontakta oss för gratis offert

Om du är intresserad av vår att få professionell hjälp med fasadtvätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en gratis offert.  Vi är alltid redo att besvara eventuella frågor och ser fram emot att höra från dig!