Trappstädning

Professionell trappstädning – Upplev skillnaden

Trappstädning är en tjänst som syftar till att rengöra trappor i flerbostadshus, kontor eller andra lokaler där det finns trappor. Utförs vanligtvis av professionella städföretag som Rexagon, vi har utbildad och erfaren personal och använder högkvalitativa rengöringsmedel och utrustning för att uppnå bästa möjliga resultat.
Trappstäd

Varför få hjälp med trappstädning

Trappstädning är viktigt eftersom trappor utsätts för mycket trafik och är därför en plats där smuts och damm samlas lätt. Om ditt företag befinner sig i en storstad som Malmö eller Lund är det extra viktigt att hålla rent i trapphusen. En professionell trappstädning kan bidra till att skapa en ren och trygg miljö för alla som använder trappan, och kan också bidra till att förlänga trappans livslängd genom att minska slitage. Trappstädning kan vara en avlastning för fastighetsägare eller hyresgäster som inte har tid eller energi att utföra regelbunden städning i trapphuset. En professionell trappstädning kan också vara särskilt viktig för personer med hälsoproblem eller allergier, eftersom en ren och dammfri miljö kan bidra till att minska risken för sjukdomar och allergiska reaktioner.

Vad ingår i en trappstädning?

Tjänsten inkluderar vanligtvis rengöring av trappsteg, räcken, väggar och andra ytor som finns i trapphuset. Damm, smuts och annat avfall sopas bort och tas bort från trappan. Även städning av fönster och belysning i trapphuset kan ingå i tjänsten.

Professionell trappstädning

En professionell trappstädning kan också bidra till att förbättra fastighetens allmänna intryck och image, vilket kan vara viktigt för fastighetsägare som vill behålla eller höja fastighetens värde. Oavsett om det handlar om en liten fastighet eller en stor byggnad med många våningar kan en professionell trappstädning bidra till att skapa ett rent, fräscht och välkomnande trapphus. Vi erbjuder trappstädning i större delar av Skåne, bland annat i Malmö och Lund.

Personalens välbefinnande

Förutom att skapa en trevlig och säker arbetsmiljö för fastighetsägare och hyresgäster, är trappstädning också en ovärderlig tjänst för personalen. En ren och dammfri trapphusmiljö betyder mindre risk för halkolyckor eller allergiska reaktioner. Det minskar också risken för sjukdomar som kan spridas via smuts och damm, vilket kan leda till ökad personalomsättning och lägre produktivitet.

Teknologisk expertis

Vi hos Rexagon använder den senaste teknologin och modern utrustning för att utföra trappstädning. Detta inkluderar inte bara traditionella redskap som sopor och trasor, utan även högeffektiva maskiner som snabbt och effektivt tar bort även den mest svåråtkomliga smutsen. Detta säkerställer att städningen görs så effektivt som möjligt, vilket sparar tid och energi för alla inblandade.

Anpassade lösningar

Vi förstår att varje fastighet är unik, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov. Oavsett om du behöver regelbunden trappstädning eller en engångstjänst, har vi paket som passar alla. Vår flexibilitet och anpassningsförmåga gör oss till det mest pålitliga valet för trappstädning.

Långsiktig hållbarhet

Genom regelbunden och noggrann rengöring kan vi bidra till att förlänga trappans och trapphusets livslängd. Detta är en långsiktig investering som skyddar din fastighet mot slitage och därmed bevarar eller till och med ökar dess värde över tid.

 

Miljövänliga produkter

Vi har en stark tro på att använda miljövänliga rengöringsprodukter. Detta inte bara skyddar miljön, utan säkerställer också att din fastighet förblir fri från skadliga kemikalier. Det skapar en säkrare och hälsosammare miljö för alla som använder trapphuset.

Kostnadseffektivitet

Med Rexagon får du en kostnadseffektiv tjänst utan att kompromissa med kvaliteten. Vårt fokus på effektivitet och professionalitet garanterar att du får mest valuta för pengarna.

Kontakta oss för gratis offert

Om du är intresserad av vår att få professionell hjälp med trappstädning är du varmt välkommen att kontakta oss för en gratis offert.  Vi är alltid redo att besvara eventuella frågor och ser fram emot att höra från dig!