Kontorstädning

 

Med mål att alltid leverera våra kunder precis den hjälp och kvalitet på kontorsstädning de förväntar sig anpassar vi alla våra insatser efter behov och håller oss lyhörda specifika önskemål.

Kontorsstädning med specialkompetens

Rexagon Städ har kapacitet och kompetens att utföra det allra mesta på egen hand. För mer komplexa uppdrag som kräver specialistkompetens har vi pålitliga och kunniga samarbetspartners som hjälper oss med att uppnå optimala resultat.

Hur går en kontorsstädning till?

Behöver ditt företag hjälp med kontorsstädning i Malmö eller Lund? Då har du hittat rätt. För att ditt företag ska få rätt kontorsstädning träffas vi ett kort möte, går noggrant genom lokalerna och identifierar era behov och önskningar. Ofta kan vi på plats föreslå åtgärder som gör er arbetsmiljö bättre, exempelvis en mattvätt som underlättar för allergiker eller att dela upp städningen på flera gånger för att öka hygienen på toaletter. Vi kan ta hand om beställningar av förbrukningsmateriel för att avlasta er personal.
Kontorsstädning

Professionell kontorsstädning för optimala arbetsmiljöer

När ni anlitar oss på Rexagon att utföra er kontorsstädning kan ni känna er trygga med att resultatet motsvarar förväntningarna och uppnår högsta kvalitet vid varje städtillfälle. Våra städare utgår från ett noga framtaget städupplägg för kontorsstädningen där alla moment bockas av efter att de utförts så att ingenting någonsin glöms bort eller faller mellan stolarna. Har ni sedan ytterligare krav eller specifika önskemål att ta hänsyn till ber vi er meddela dessa vid beställning så att vi kan lägga till dem i det ordinarie städschemat.

Praktiskt och smidig kontorsstädning

Att låta oss rå om er kontorsstädning är både praktiskt, underlättande och smidigt. Vi ser till ert behov och era lokalers förutsättningar liksom anpassar oss efter era tider för att göra så liten inverkan som möjligt i ert pågående arbete. I en kontorsstädning ingår även att vi effektivt och diskret rengör samtliga ytor och ser till så att ni och era anställda får den optimala arbetsmiljö ni förtjänar.

Vad innebär kontorsstädning?

Kontorsstädning innefattar regelbunden städning, moppning, avdamning, avfläckning av ytor, avkalkning kranar och porslin vid behov, desinfektion och covid-städning vid behov, kontorsavfallshantering, fönsterputsning, mattrengöring, klädselstvätt, köksstädning och mer. Allt kan inkluderas i din kontorsstädtjänst och bestäms efter ditt företags behov.

Vi kan städa ditt kontor tidigt på morgonen, på dagen eller på kvällen beroende på dina behov. Rexagon städar enligt ett schema som passar dig och gör allt vi kan för att ge en fläckfri städning med minimala störningar.

Kontorsstädning - En viktigt investering för er och era medarbetare

Människor påverkas i allra högsta grad av miljön de vistas i, men trots det är det många som prioriterar bort den regelbundna kontorsstädningen. Ett beslut som oavkortat medför en mängd negativa följder som påverkar både personal och företag i sin helhet. Trivseln sänks, arbetsresultaten blir sämre och förtroendet från kunder och samarbetspartners kommer också den försämras.

Känner ni att er kontorsmiljö skulle kunna förbättras på något vis så hjälper vi er gärna så att också ni får uppleva fördelarna av en professionellt utförd kontorsstädning.

Varför anlita hjälp med kontorsstädning?

  • Belåtenheten bland medarbetarna kommer stiga avsevärt vilket i sin tur bidrar till ökad kreativitet, effektivare arbetsflöde och bättre arbetsresultat.

  • Ett kontor är i regel smutsigare än man kan tro. Här sprids smittor och bakterier snabbt mellan kollegor men med regelbunden kontorsstädning stoppas spridningen och antalet sjukanmälningar minskar.

  • Era kunder och besökare kommer oavbrutet få ett positivt intryck när de besöker er vilket i sin tur skapar förtroende och ett starkare varumärke.

  • Även slitaget minimeras så att lokalerna förblir fräscha längre utan behov av renovering eller större underhåll.

Framförallt så blir det roligare att komma till jobbet.

Kontakta oss för gratis offert

Om du är intresserad av vår att få professionell hjälp med kontorsstädning är du varmt välkommen att kontakta oss för en gratis offert.  Vi är alltid redo att besvara eventuella frågor och ser fram emot att höra från dig!