Flyttstädning

Professionell & effektiv flyttstädning – Rexagon

Flyttstädning är en specialiserad städtjänst som vi med stolthet erbjuder för att rengöra bostäder och lokaler i samband med en flytt. Denna tjänst sträcker sig långt bortom en enkel städning; vi pratar om en djupgående och heltäckande rengöring av hela utrymmet. Detta omfattar alla rum, från sovrum och vardagsrum till badrum, kök och alla andra gemensamma områden.
Flyttstädning

Vad ingår i en flyttstädning?

Vårt standardpaket för flyttstädning inkluderar en detaljerad rengöring av alla rum, och vi kan även addera extra tjänster som bortforsling av skräp, sanering av badrum och kök samt rengöring av inbyggda garderober och skåp. Därutöver kan vi, som en del av flyttstädning, även erbjuda rengöring av vitvaror och fönster för att garantera att ditt hem eller din lokal är i bästa möjliga skick inför nästa hyresgäst eller ägare.

Varför är flyttstädning viktig?

Flyttstädning är ofta en förbisedd men mycket kritisk komponent i flyttprocessen. Många hyresavtal och köpekontrakt kräver faktiskt att en professionell flyttstädning utförs. En kvalitativ städning ökar dessutom chanserna för en smidig överlämning av bostaden till nästa hyresgäst eller ägare.

Kundanpassade tjänster

Våra tjänster är flexibla och kan anpassas efter kundens unika behov och förutsättningar. Oavsett om du behöver en omgående städning eller planerar i förväg, kan vi schemalägga tjänsten på en tid och dag som passar dig bäst.

Tidsbesparing

En flytt är en komplex och ofta stressande process som kräver mycket tid och energi. En professionell flyttstädning är en investering som sparar både tid och ansträngning, och låter dig fokusera på andra viktiga aspekter av din flytt.

Geografisk räckvidd

Vi erbjuder flyttstädning i stora delar av Skåne, inklusive men inte begränsat till Malmö och Lund. Oavsett var du befinner dig, har vi resurserna och kapaciteten att tillgodose dina behov.

Miljövänliga lösningar

Vi tar även hänsyn till miljön i vår verksamhet och vid flyttstädning. Därför använder vi miljövänliga rengöringsmedel och moderna metoder som inte bara resulterar i en ren bostad, men också i en hållbar och ansvarsfull tjänst.

Kostnadseffektivitet

Trots den initiala kostnaden, är en professionell flyttstädning en långsiktigt kostnadseffektiv lösning. Den tid och de resurser du sparar, samt det mervärde det tillför ditt hem, gör det till en smart investering.

Kvalitetsgaranti

Alla våra anställda är utbildade och har flera års erfarenhet inom städbranschen. Vi står för kvaliteten i våra tjänster och erbjuder en fullständig tillfredsställelsegaranti.

Efterarbetet

När städningen är klar utför vi en kvalitetskontroll för att säkerställa att allt är i enlighet med våra höga standarder och dina förväntningar. Om något inte skulle vara till din fulla belåtenhet, åtgärdar vi det omedelbart.

Kontakta oss för gratis offert

Om du är intresserad av vår att få professionell hjälp med flyttstädning är du varmt välkommen att kontakta oss för en gratis offert.  Vi är alltid redo att besvara eventuella frågor och ser fram emot att höra från dig!