Flyttstädning

Professionell & effektiv flyttstädning – Rexagon

Flyttstädning för ditt hem och företag

På Rexagon erbjuder vi en specialiserad städtjänst i samband med flytt för både privat- och företagskunder. Vår tjänst sträcker sig långt bortom grundläggande städning till att omfatta en djupgående och heltäckande rengöring av hela utrymmet, inklusive alla rum såsom sovrum, vardagsrum, kontorsutrymmen, mötesrum, badrum, kök och alla andra gemensamma områden.

Flyttstädning

Vad ingår i en flyttstädning?

Vårt standardpaket för flyttstädning hos Rexagon inkluderar en detaljerad rengöring av alla rum. För företagskunder innebär detta extra omsorg för att säkerställa att kontorsutrymmen och mötesrum är i toppskick för nästa ägare eller hyresgäst. Privatkunder kan förvänta sig en lika noggrann rengöring med fokus på att göra hemmet välkomnande och redo för nästa kapitel. Vi erbjuder även tilläggstjänster som bortforsling av skräp, sanering av badrum och kök, rengöring av inbyggda garderober och skåp, samt grundlig rengöring av vitvaror och fönster, allt för att ditt utrymme ska vara i det absolut bästa skicket.

Flyttstädning för företag

För företagskunder erbjuder Rexagon en skräddarsydd flyttstädtjänst som tar hänsyn till de unika behoven hos varje verksamhet. Oavsett om det gäller ett litet kontor eller ett stort företagskomplex, förstår vi vikten av att minimera störningar i den dagliga verksamheten. Vårt mål är att säkerställa att ditt nya utrymme är rent, fräscht och redo för verksamhet från dag ett, vilket bidrar till att skapa en positiv och produktiv arbetsmiljö för dina anställda. Vi kan också erbjuda efter-timmar städning för att ytterligare minska eventuella avbrott i era affärsoperationer.

Flyttstädning för privatkunder

För privatkunder lägger Rexagon stor vikt vid att göra övergången till ditt nya hem så smidig och stressfri som möjligt. Vår flyttstädning innebär inte bara en ytlig rengöring; vi genomför en grundlig och omsorgsfull städning av varje hörn i ditt hem, inklusive svåråtkomliga områden och djuprengöring där det behövs. Detta säkerställer att du kan börja ditt nya kapitel i ett skinande rent hem, där du och din familj kan trivas och känna er bekväma från första stund. Vi anpassar våra tjänster för att passa dina specifika tidsramar och behov, så att flyttstädningen blir en bekymmersfri del av din flyttprocess.

Kontakta oss

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Varför välja Rexagon för din flyttstädning?

Flyttstädning är en kritisk del av flyttprocessen, ofta krävd av hyresavtal och köpekontrakt. Att välja Rexagon säkerställer en problemfri överlämning. Vår expertis bidrar inte bara till en smidig process men ökar även chanserna för att du får tillbaka din deposition utan avdrag.

Kundanpassade tjänster

På Rexagon förstår vi att varje flytt är unik. Därför erbjuder vi flexibla och anpassningsbara städtjänster som kan skräddarsys efter både företags- och privatkunders specifika behov. Vare sig du behöver en omgående städning eller planerar i förväg, arbetar vi med dig för att schemalägga tjänsten på en tid som passar dig bäst.

Tidsbesparing

En flytt är ofta en tidskrävande och stressande upplevelse. Genom att anlita Rexagon för din flyttstädning, frigörs din tid och energi så att du kan fokusera på de viktiga aspekterna av flytten. Låt oss ta hand om städningen så att du kan ta hand om allt annat.

Rexagons geografiska räckvidd

Våra tjänster sträcker sig över stora delar av Skåne, inklusive Malmö och Lund. Med vårt omfattande nätverk och resurser garanterar vi att vi kan tillgodose dina behov, oavsett var du befinner dig i regionen.

Miljövänliga lösningar

Miljöansvar är en hörnsten i Rexagons verksamhet. Vi använder endast miljövänliga rengöringsmedel och metoder i vår flyttstädning, vilket inte bara garanterar en ren bostad eller lokal utan också bidrar till en hållbar framtid.

Kostnadseffektivitet

Trots den initiala kostnaden är Rexagons professionella flyttstädning en långsiktigt kostnadseffektiv lösning. Den tid och de resurser du sparar, samt det mervärde tjänsten tillför ditt hem eller företag, gör det till en investering som lönar sig.

Kvalitetsgaranti

Vårt team består av erfarna och utbildade professionella städare. Vi är så säkra på kvaliteten av våra tjänster att vi erbjuder en fullständig tillfredsställelsegaranti. Skulle något inte vara till din belåtenhet, åtgärdar vi det omedelbart.

Efterarbetet

När städningen är avklarad utför vi en omfattande kvalitetskontroll för att säkerställa att allt möter både våra och dina höga förväntningar. Vi strävar efter perfektion i varje uppdrag och ser till att varje detalj är omsorgsfullt hanterad.

Vad kostar Flyttstädning?

Hur mycket en flyttstädning kostar beror ett par olika saker. Men generellt brukar en flyttstädning kosta från 1750kr.

Kontakta oss för gratis offert

Om du är intresserad av vår att få professionell hjälp med flyttstädning är du varmt välkommen att kontakta oss för en gratis offert.  Vi är alltid redo att besvara eventuella frågor och ser fram emot att höra från dig!