- Din pålitliga städpartner -

Företag

Kontorstädning

Rexagon Kontorsstädning är ditt företags partner i att skapa en ren, hälsosam och produktiv arbetsmiljö.

Vi erbjuder pålitlig städning, regelbundet eller vid behov, alltid anpassad efter ditt företags specifika krav. Vår strävan är att främja personalens välmående och produktivitet genom en ren och trivsam arbetsplats.

Fönsterputs

Hos Rexagon Fönsterputs förstår vi att klara fönster kan bidra till en bättre arbetsmiljö. Genom att erbjuda pålitliga, miljövänliga och kundanpassade lösningar, hjälper vi till att skapa ljusa och inbjudande arbetsplatser.

Vårt erfarna team är alltid redo att anpassa sig efter dina unika behov, och deras noggranna arbete säkerställer kristallklara fönster året om.

Trappstädning

Hos Rexagon Trappstädning tror vi att en välkomnande och ren trappuppgång kan förbättra dagens start och slut för alla som passerar.

Vårt pålitliga team tillhandahåller regelbundna städtjänster som säkerställer att era trappor alltid är fräscha och inbjudande. Genom att erbjuda kundanpassade lösningar, möter vi varje fastighets unika behov och bidrar till en trevlig arbets- eller boendemiljö.

Flyttstädning

Flytten kan vara stressig och tidskrävande, men med Rexagon Flyttstädning behöver du inte oroa dig.

Vi erbjuder noggrann och pålitlig städning som uppfyller alla branschstandarder, vilket gör din flyttprocess enklare.

Vi förstår att varje flytt är unik, och vi är stolta över att erbjuda kundanpassade lösningar för att möta dina specifika behov.

Fasadtvätt

Med Rexagon Fasadtvätt får ditt företag en professionell och inbjudande första intryck. Vårt team av erfarna tekniker använder miljövänliga metoder för att varsamt rengöra och underhålla byggnadens exteriör.

Vår pålitliga och kundanpassade service säkerställer att din fasad alltid visar upp ditt företag från sin bästa sida.

Mattvätt

En ren matta kan göra stor skillnad för arbetsmiljön. Med Rexagon Mattvätt erbjuder vi en pålitlig och effektiv tjänst som återställer mattans lyster och förbättrar luftkvaliteten i ditt utrymme.

Genom att ta bort smuts och allergener, bidrar vi till en friskare och mer produktiv arbetsplats.

Golvvård

På Rexagon förstår vi att golvet är grunden till en trivsam arbetsmiljö. Oavsett om du behöver djuprengöring, polering eller vaxning, är vår Golvvårdstjänst här för att säkerställa att dina golv alltid ser sitt bästa ut.

Vårt dedikerade team levererar pålitliga, kundanpassade lösningar som skyddar och förlänger livslängden på dina golv.

Butiksstäd

Butiksstäd fokuserar på att skapa en ren och inbjudande butiksmiljö som lockar kunder och ökar medarbetarnöjdheten. Genom vår professionella och pålitliga service säkerställer vi högsta kvalitet och effektivitet i varje rengöringsuppdrag.