Företagsstäd

- Din pålitliga städpartner -

På Rexagon förstår vi vikten av en ren och välordnad arbetsmiljö. Vår tjänst Företagsstäd är skräddarsydd för att möta ditt företags unika behov. Oavsett om du har ett litet kontor eller en stor företagsbyggnad, är vårt mål att skapa en hälsosam och produktiv arbetsplats för dig och dina anställda. Våra städexperter är utbildade i de senaste städteknikerna och använder miljövänliga produkter för att garantera en effektiv och hållbar rengöring.

Kontakta oss för en dialog om hur vi kan hjälpa er att skapa en ännu bättre miljö för era medarbetare. Vi kommer gärna och besöker er och förklarar mer om hur vi arbetar och vad vi kan erbjuda.

Klicka här för mer information

Våra städtjänster för företag

Rexagon Kontorsstädning är ditt företags partner i att skapa en ren, hälsosam och produktiv arbetsmiljö.

Vi erbjuder pålitlig städning, regelbundet eller vid behov, alltid anpassad efter ditt företags specifika krav. Vår strävan är att främja personalens välmående och produktivitet genom en ren och trivsam arbetsplats.

Hos Rexagon Fönsterputs förstår vi att klara fönster kan bidra till en bättre arbetsmiljö. Genom att erbjuda pålitliga, miljövänliga och kundanpassade lösningar, hjälper vi till att skapa ljusa och inbjudande arbetsplatser.

Vårt erfarna team är alltid redo att anpassa sig efter dina unika behov, och deras noggranna arbete säkerställer kristallklara fönster året om.

Hos Rexagon Trappstädning tror vi att en välkomnande och ren trappuppgång kan förbättra dagens start och slut för alla som passerar.

Vårt pålitliga team tillhandahåller regelbundna städtjänster som säkerställer att era trappor alltid är fräscha och inbjudande. Genom att erbjuda kundanpassade lösningar, möter vi varje fastighets unika behov och bidrar till en trevlig arbets- eller boendemiljö.

Flytten kan vara stressig och tidskrävande, men med Rexagon Flyttstädning behöver du inte oroa dig.

Vi erbjuder noggrann och pålitlig städning som uppfyller alla branschstandarder, vilket gör din flyttprocess enklare.

Vi förstår att varje flytt är unik, och vi är stolta över att erbjuda kundanpassade lösningar för att möta dina specifika behov.

Med Rexagon Fasadtvätt får ditt företag en professionell och inbjudande första intryck. Vårt team av erfarna tekniker använder miljövänliga metoder för att varsamt rengöra och underhålla byggnadens exteriör.

Vår pålitliga och kundanpassade service säkerställer att din fasad alltid visar upp ditt företag från sin bästa sida.

En ren matta kan göra stor skillnad för arbetsmiljön. Med Rexagon Mattvätt erbjuder vi en pålitlig och effektiv tjänst som återställer mattans lyster och förbättrar luftkvaliteten i ditt utrymme.

Genom att ta bort smuts och allergener, bidrar vi till en friskare och mer produktiv arbetsplats.

På Rexagon förstår vi att golvet är grunden till en trivsam arbetsmiljö. Oavsett om du behöver djuprengöring, polering eller vaxning, är vår Golvvårdstjänst här för att säkerställa att dina golv alltid ser sitt bästa ut.

Vårt dedikerade team levererar pålitliga, kundanpassade lösningar som skyddar och förlänger livslängden på dina golv.

Butiksstäd fokuserar på att skapa en ren och inbjudande butiksmiljö som lockar kunder och ökar medarbetarnöjdheten. Genom vår professionella och pålitliga service säkerställer vi högsta kvalitet och effektivitet i varje rengöringsuppdrag.

Vad ingår i en företagsstädning?

Vår företagsstädningstjänst omfattar en rad grundläggande och nödvändiga uppgifter för att hålla ditt arbetsutrymme i toppskick:

  • Daglig eller veckovis städning av arbetsytor, inklusive skrivbord och mötesrum.
  • Grundlig rengöring av kök och rastutrymmen, inklusive mikrovågsugnar och kylskåp.
  • Städning av badrum, med särskild uppmärksamhet på sanitära utrymmen.
  • Dammsugning och våttorkning av golv.
  • Rengöring av fönster och glasytor.
 

Dessa tjänster anpassas efter ditt företags specifika behov och schemaläggs för att minimera störningar i din verksamhet.

Vad ingår inte i en företagsstädning?

Medan vi strävar efter att erbjuda en heltäckande städtjänst, finns det vissa uppgifter som normalt inte ingår i vår standardföretagsstädning:

  • Storrengöring av specialutrustning eller maskiner.
  • Specialstädning av IT-utrustning ingår vanligtvis inte, men kan erbjudas separat
  • Större renoveringsstädningar (dessa kan dock ordnas separat).
 

Vi fokuserar på att hålla dina inomhusytor rena och välkomnande, vilket skapar en behaglig arbetsmiljö för alla.

Kan man boka delar av en företagsstädning?

Absolut. På Rexagon förstår vi att varje företag har unika behov. Därför erbjuder vi möjligheten att boka specifika delar av vår städtjänst. Om du exempelvis endast behöver städhjälp för kök och badrum, eller enbart vill ha veckovis dammsugning och skräpplockning, kan vi anpassa vårt tjänsteutbud för att passa dina specifika krav. Vårt mål är att erbjuda flexibla lösningar som passar ditt företags unika schema och behov.

Hur säkerställer vi en konstnadseffektiv städleverans

Vi erbjuder givetvis konkurrenskraftiga timpriser på städarbete. Det viktigaste för att uppnå en kostnadseffektiv leverans är dock att hitta rätt nivå och frekvens samt att prioritera det som ger störst upplevd effekt för medarbetare och kunder. Här har vi djupgående kompentens och strävar alltid efter att guida våra kunder till den bästa städplanen.