Fönsterputs

Professionell fönsterputs – Upplev skillnaden

Kontakta oss

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Låt ljuset flöda genom ditt arbetsutrymme

På Rexagon Fönsterputs förstår vi värdet av klara, rena fönster – inte bara för din arbetsmiljö utan även för ditt hem. Rena fönster bidrar till en ljusare och mer välkomnande atmosfär, oavsett om det gäller arbetsplatsen eller vardagsrummet.

Vår fönsterputsningstjänst är designad för att möta behoven hos både företags- och privatkunder, med ett fokus på kvalitet, pålitlighet och miljömedvetenhet. Vi ser till att du kan njuta av utsikten utan att oroa dig för smuts och fläckar, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något – ditt arbete, din verksamhet och ditt hemliv.

Fönsterputs

Fönsterputs för privatkunder

Privatkunder kan förvänta sig samma höga standard av tjänsten, med en personlig touch. Vi tar hänsyn till din hemmiljö och dina tidspreferenser för att garantera minimalt störande och maximal renhet. Att investera i professionell fönsterputs för ditt hem skapar inte bara en mer inbjudande atmosfär utan bidrar också till ditt hus övergripande underhåll och värde.

Fönsterputs för företagskunder

För företag erbjuder vi skräddarsydda lösningar som minimerar driftstopp och bidrar till en produktiv arbetsmiljö. Vår teknologi och flexibilitet garanterar effektivitet oavsett projektets storlek, från små kontor till stora företagskomplex.

Kontakta oss

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Hur går det till när vi levererar tjänsten Fönsterputs?

Förberedelsefasen: Planering utifrån dina behov

Vi inleder varje uppdrag, oavsett om det är för ditt företag eller ditt hem, med en noggrann konsultation och platsbesiktning. Genom att ta oss tid att förstå dina specifika behov – från fönsterytans storlek och typ av smuts till eventuella tidsrestriktioner – kan vi anpassa vår tjänst till dina unika förutsättningar.

Utförandefasen: Professionell och pålitlig tjänst

Vårt team består av utbildade fönsterputsare som är experter på att inte bara rengöra fönster utan också på att skapa en behaglig miljö. Med modern utrustning och miljövänliga rengöringsprodukter garanterar vi att ditt utrymme, vare sig det är hemma eller på jobbet, förblir opåverkat under putsprocessen.

Efterarbetsfasen: Kvalitetssäkring och rapportering

Efter avslutad fönsterputsning genomför vi en kvalitetskontroll och dokumenterar allt vi har gjort. Detta ger dig full insyn i den service du har mottagit och möjlighet att ge feedback för framtida förbättringar.

Varför ska du välja Rexagon fönsterputs?

Oöverträffad pålitlighet

Vi strävar efter att vara det mest pålitliga fönsterputsföretaget, för både företag och privatpersoner. Genom noggrann planering och flexibla tjänster minimerar vi störningar och maximerar din nöjdhet.

Teknologisk överlägsenhet

Vi använder den senaste teknologin i allt vi gör. Detta inkluderar avancerade rengöringssystem som är utformade för att snabbt och effektivt rengöra fönster på alla höjder och i alla vinklar. Med sådan teknologi kan vi leverera en fönsterputsning som överträffar dina förväntningar, varje gång.

Medarbetar- och kundnöjdhet

Ett rent och välkomnande utrymme ökar inte bara trivseln på arbetsplatsen utan även hemma. Att investera i en ren miljö visar omtanke och uppskattning, vilket bidrar till positiv energi i alla typer av utrymmen.

Anpassade lösningar

Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vi förstår att varje arbetsplats eller hem är unik, och därför erbjuder vi kundanpassade lösningar för varje enskild kund, oavsett om du befinner dig i Malmö, Lund eller i övriga Skåne. Detta innebär att vi kan ta oss an allt från enstaka fönsterputsning till regelbundna underhållsplaner för större företagskomplex.

Ekologiskt ansvar och hållbarhet

I takt med att miljömedvetenheten ökar, är det allt viktigare för företag och privatpersoner att göra hållbara val. Vi hos Rexagon Fönsterputs tar detta på största allvar. Därför använder vi enbart miljövänliga produkter och metoder i vår fönsterputsning. Detta innebär att du inte bara får skinande rena fönster, utan också bidrar till en hållbar planet. Detta skapar i sin tur en företagskultur som värdesätter hållbarhet och etik, vilket är positivt både för ditt varumärke och för medarbetarnas moral.

Vad kostar fönsterputs?

Hur mycket fönsterputs kostar beror på antal fönster. Generellt kostar en fönsterputs från 450kr.

Avslutning och nästa steg

Vi hos Rexagon Fönsterputs ser inte bara oss själva som en tjänsteleverantör, utan som en partner i din verksamhets framgång. Genom att välja oss får du en fönsterputstjänst som går utöver det vanliga, och en partner som ständigt strävar efter att förbättra din arbetsmiljö och öka dina medarbetares nöjdhet. Med vår unika kombination av pålitlighet, teknologisk expertis och kundanpassade lösningar, är vi det självklara valet för alla dina fönsterputsbehov.

Kontakta oss idag för att ta det första steget mot en ljusare, renare och mer produktiv arbetsplats.

Kontakta oss för gratis offert

Om du är intresserad av vår att få professionell hjälp med fönsterputs i Lund är du varmt välkommen att kontakta oss för en gratis offert.  Vi är alltid redo att besvara eventuella frågor och ser fram emot att höra från dig!