Flyttstädning Lund

Professionell & effektiv flyttstädning i Lund – Rexagon

Flyttstädning för ditt hem och företag

Hos Rexagon får du tillgång till en städservice som är specialanpassad för flyttsituationer, både för privatpersoner och företag i Lund. Vårt erbjudande går mycket längre än vanlig städning och innefattar en grundlig och omfattande rengöring av hela lokalen. Detta inkluderar varje rum – sovrum, vardagsrum, kontor, mötesrum, badrum, kök och alla andra utrymmen som används gemensamt.

Flyttstädning

Vad ingår i en flyttstädning?

Vårt baspaket för flyttstäd hos Rexagon täcker en noggrann städning i alla rum. För företagskunder betyder det extra finlir för att se till att kontorsplatser och konferensrum är skinande rena för de som kommer efter. De som flyttar från en bostad kan räkna med en lika genomgående rengöring, där vi ser till att allt är tiptop för de nya ägarna. Vi har också extra tjänster som att ta hand om grovsopor, göra en grundlig sanering av badrum och kök, rengöra inbyggda garderober och skåp, samt en djupgående rengöring av vitvaror och fönster, för att verkligen se till att ditt ställe är i sitt allra finaste skick.

Flyttstädning för företag

För företagskunder i Lund har Rexagon en specialdesignad flyttstädningstjänst som tar hänsyn till varje företags speciella krav. Det spelar ingen roll om det är frågan om ett litet kontor eller en stor företagsbyggnad, vi förstår hur viktigt det är att störningar i det dagliga arbetet hålls till ett minimum. Vårt mål är att ditt nya utrymme ska vara skinande rent och inbjudande från första stund, vilket hjälper till att skapa en bra och effektiv arbetsmiljö för ditt team. Vi erbjuder även städning efter arbetstid för att undvika att störa er verksamhet mer än nödvändigt.

Flyttstädning för privatkunder

För privatpersoner fokuserar vi på att göra övergången till ditt nya boende så enkel och fri från stress som möjligt. Vår städservice för flytt handlar inte bara om att skrubba ytan; vårt team i Lund ser såklart också till att göra en grundlig och detaljerad städning av varenda vrå, inklusive de platser som är svåra att nå och där det krävs en extra djuprengöring. Det garanterar att du kan inleda din nya början i ett hem som är rent och fräscht, där du och din familj kan må bra och känna er hemma direkt. Vi skräddarsyr vår service så att den passar just dina tidsplaner och önskemål, för att din flyttstädning ska vara en problemfri del av att flytta in eller ut.

Kontakta oss

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Varför välja Rexagon för din flyttstädning i Lund?

Att städa ordentligt är en väsentlig del av att flytta, något som ofta krävs i hyreskontrakt och köpeavtal. Att sätta detta i händerna på Rexagon garanterar en övergång utan bekymmer. Vår expertkunskap gör inte bara själva processen lättare, utan höjer också oddsen för att du ska kunna få tillbaka hela din handpenning utan några avdrag.

Kundanpassade städtjänster

Hos Rexagon är vi medvetna om att varje flytt är unik. Därför tillhandahåller vi flexibla och skräddarsydda städtjänster som är anpassade för att passa just dina specifika behov, oavsett om du är företagskund eller privatperson. Oavsett om du behöver städa med kort varsel eller planerar långt i förväg, så jobbar vårt team i Lund tillsammans med dig för att tidsbestämma tjänsten så att den passar din tidsplan perfekt.

Tidsbesparing

Att flytta kan ta mycket tid och vara stressigt. Men om du tar hjälp av Rexagon för flyttstädningen, kan du spara både tid och energi som du istället kan lägga på andra viktiga delar av flytten. Överlåt städet till oss så kan du sköta resten.

Var finns vi?

Våra tjänster täcker ett stort område i Skåne, och inkluderar städer som Lund och Lund. Tack vare vårt breda nätverk och våra resurser kan vi garantera att vi möter dina behov, var du än är.

Miljövänliga lösningar

Miljöansvar är grundläggande för allt vi gör på Rexagon. När vi städar använder vi bara miljövänliga städprodukter och metoder. Det säkerställer inte bara att din bostad eller arbetsplats blir skinande ren, utan det hjälper också till att skydda vår framtid.

Kostnadseffektivitet

Även om det finns en första kostnad, är Rexagons proffsiga flyttstädning en investering som betalar sig i längden. Den tid och de resurser du sparar, tillsammans med det extra värde som tjänsten ger till ditt hem eller företag, gör det till en kostnadseffektiv lösning över tid.

Kvalitetsgaranti

Vårt team i Lund är fyllt av erfarna och välutbildade proffs inom flyttstädning och liknande tjänster. Vi har så stort förtroende för kvaliteten på våra tjänster att vi ger en fullständig nöjdhetsgaranti. Om något inte skulle leva upp till dina förväntningar, ser vi till att rätta till det direkt.

Efterarbetet

Efter att städningen är genomförd utför vi alltid en grundlig kvalitetskontroll för att försäkra oss om att allt uppfyller både våra egna och dina höga krav. Vi siktar på perfektion i varje jobb och ser till att varje liten detalj är noggrant omhändertagen.

Vad kostar Flyttstädning i Lund?

Hur mycket en flyttstädning kostar beror ett par olika saker. Men generellt brukar en flyttstädning i Lund kosta från 1750kr.

Kontakta oss för gratis offert

Om du är intresserad av vår att få professionell hjälp med flyttstädning i Lund är du varmt välkommen att kontakta oss för en gratis offert.  Vi är alltid redo att besvara eventuella frågor och ser fram emot att höra från dig!