Nytt från skatteverket – Höjt tak för RUT-avdrag 2024

Många av våra kunder har fått positiva besked från Riksdagen – taket för rotavdrag höjs den 1 juli 2024!

Många av våra kunder har fått positiva besked från Riksdagen – taket för rotavdrag höjs den 1 juli 2024! Detta är en fantastisk nyhet för er som vill dra nytta av skatteavdrag för städtjänster och andra hushållsnära tjänster.

Höjningen i korthet

Från och med den 1 juli 2024 kan du få upp till 75 000 kronor i både rot- och rutavdrag om du har tillräckligt mycket skatt att räkna av reduktionen mot. Detta innebär att du kan sänka kostnaderna för våra städtjänster ytterligare, vilket gör det enklare och mer kostnadseffektivt att hålla fastigheten i toppskick.

Viktigt att tänka på

Betalningsdatumet styr hur mycket du kan dra av, det nya taket gäller för arbeten som betalas efter den 1 juli 2024. För arbeten som betalas före den 1 juli 2024 kan du få max 50 000 kronor i rotavdrag. För betalningar efter detta datum gäller det nya beloppet på 75 000 kronor. Planera därför dina städ- och underhållsprojekt noggrant för att maximera dina skattefördelar.

Innehållsförteckning

Kontakta oss för gratis offert

Om du är intresserad av vår att få professionell hjälp med städning är du varmt välkommen att kontakta oss för en gratis offert.  Vi är alltid redo att besvara eventuella frågor och ser fram emot att höra från dig!