Fönsterputs lund

Professionell fönsterputs i Lund – Upplev skillnaden

Kontakta oss

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Låt ljuset flöda genom ditt arbetsutrymme

Hos Rexagon vet vi hur viktigt det är med rena fönster – det gör stor skillnad inte bara för kontoret utan också för hemmet. Klara fönster gör allt ljusare och mer inbjudande, vare sig det handlar om arbetsplatsen eller ditt vardagsrum.

Vår tjänst för fönsterputs i Lund är utformad för att uppfylla kraven från både företag och privatpersoner, med fokus på hög kvalitet, tillförlitlighet och miljöhänsyn. Vi ser till att din utsikt är fri från smuts och fläckar, vilket låter dig koncentrera dig på det som är viktigt – ditt jobb, din business och ditt liv hemma.

Fönsterputs

Fönsterputs för privatkunder

Privatpersoner kan räkna med samma höga kvalitet på vår tjänst, med en personlig anpassning. Vi tar hänsyn till din hemmamiljö och hur du vill ha det med tiderna för att se till att vi stör så lite som möjligt och ger dig maximal renlighet. Att satsa på proffsig fönsterputs för ditt hem gör inte bara ditt boende mer välkomnande; det bidrar även till husets långsiktiga underhåll och ökar dess värde.

Fönsterputs för företagskunder

För företagskunder i Lund erbjuder vi anpassade lösningar som håller nere driftstopp och främjar en produktiv arbetsmiljö. Vår teknik och flexibilitet säkerställer att vi är effektiva i alla typer av projekt, oavsett om det handlar om små kontorsutrymmen eller stora företagsanläggningar.

Kontakta oss

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Hur går en fönsterputs till?

Förberedelsefasen: Planering utifrån dina behov

Vi börjar varje uppdrag, vare sig det gäller ditt företag eller ditt hem, med en grundlig konsultation och en besiktning av platsen. Genom att ta oss tid att förstå dina specifika önskemål – allt från fönsterytornas storlek och typ av nedsmutsning till eventuella tidsbegränsningar – kan vi skräddarsy vår tjänst så att den passar just dina unika förhållanden.

Utförandefasen: Professionell och pålitlig tjänst

Vårt team i Lund består av professionellt utbildade fönsterputsare som inte bara är experter på att göra fönster rena, utan även på att bidra till en trevlig atmosfär. Med hjälp av modern utrustning och miljövänliga städprodukter ser vi till att ditt utrymme, oavsett om det är i ditt hem eller på din arbetsplats, inte störs under själva putsprocessen.

Efterarbetsfasen: Kvalitetssäkring och rapportering

Efter att fönsterputsningen är klar utför vi en kvalitetskontroll och dokumenterar allt arbete som utförts. Detta ger dig full översikt över den service du har fått och möjligheten att lämna feedback för att vi ska kunna göra eventuella förbättringar framöver.

Varför ska du välja Rexagon för fönsterputs i Lund?

Oöverträffad pålitlighet

Vi siktar på att vara det mest tillförlitliga företaget för fönsterputs i Lund, oavsett om det gäller företag eller privatpersoner. Genom omsorgsfull planering och flexibla tjänster arbetar vi för att minimera eventuella störningar och för att maximera din upplevelse.

Teknologisk överlägsenhet

Vi använder oss av den allra senaste tekniken under alla våra uppdrag. Detta omfattar avancerade rengöringssystem som är designade för att snabbt och effektivt kunna putsa fönster på olika höjder och i alla möjliga vinklar. Med denna teknologi kan vi erbjuda en fönsterputsningstjänst som går utöver vad du förväntar dig, varje gång.

Medarbetar- och kundnöjdhet

Ett rent och inbjudande utrymme höjer inte bara trivseln på jobbet, utan också hemma. Att satsa på en ren miljö visar på omtanke och uppskattning, något som bidrar till en positiv atmosfär i alla sorters utrymmen.

Anpassade lösningar

Ingen uppgift är för stor eller för liten för oss. Vi förstår att varje arbetsplats och hem har sina egna unika behov, och därför erbjuder vi skräddarsydd fönsterputs för varje kund. Det spelar ingen roll om du är i Lund eller någon annanstans i Skåne. Det betyder att vi är redo att hantera allt från en enskild fönsterputsning till omfattande underhållsplaner för stora företagskomplex.

Ekologiskt ansvar och hållbarhet

I takt med att allt fler blir medvetna om miljön, blir det allt viktigare för både företag och privatpersoner att göra hållbara val. På Rexagon tar vi detta på största allvar. Därför använder vi endast miljövänliga produkter och metoder när vi putsar fönster. Det betyder att du inte bara får fönster som är skinande rena, utan också bidrar till en mer hållbar planet. Genom att göra detta bidrar vi till en företagskultur som prioriterar hållbarhet och etiska värden, vilket är fördelaktigt både för ditt varumärkes image och för medarbetarnas engagemang och moral.

Vad kostar fönsterputs i Lund?

Hur mycket fönsterputs kostar beror på antal fönster. Generellt kostar en fönsterputs från 450kr.

Avslutning och nästa steg

På Rexagon ser vi oss inte bara som en leverantör av städtjänster, utan som en partner i framgången för din verksamhet. Genom att välja oss får du inte bara en fönsterputstjänst som överträffar det vanliga, utan också en partner som kontinuerligt arbetar för att förbättra din arbetsmiljö. Med vår unika mix av pålitlighet, teknisk expertis och skräddarsydda lösningar är vi det självklara valet för alla dina behov av fönsterputs. Kontakta oss för att ta det första steget mot en ljusare, renare och mer produktiv arbetsmiljö.

Kontakta oss för gratis offert

Om du är intresserad av vår att få professionell hjälp med fönsterputs i Lund är du varmt välkommen att kontakta oss för en gratis offert.  Vi är alltid redo att besvara eventuella frågor och ser fram emot att höra från dig!