Rexagon Städfirma i Lund

- Din pålitliga städpartner i Lund & Malmö med omnejd -

Våra löften till dig som kund:

24 timmars kvalitetsgaranti 

Schyssta villkor för vår personal

Kontakta oss

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

företag

Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster för företag i Lund av alla storlekar. Låt oss skapa en ren och inspirerande arbetsmiljö för dig och dina medarbetare. Kvalitet, pålitlighet och flexibilitet är våra ledord.

privatpersoner

Under 2023 har Rexagon förvärvat Damaju städs verksamhet och erbjuder numera även städtjänster i hemmet. 

Mer information kommer inom kort.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna för en dialog om hur vi kan hjälpa er att skapa en bättre arbetsmöljö för er personal alternativt avlasta i hemmet 

Telefon

040-685 00 33

E-mail

info@rexagon.se

Adress

Kosterögatan 9 211 24 MALMÖ

Rexagon som leverantör av städtjänster i Lund

När du väljer Rexagon investerar du inte bara i en renare miljö – du investerar i din egen tid och välbefinnande. Våra erfarna städare, utbildade i de senaste rengöringsteknikerna, förstår vikten av noggrannhet och effektivitet. Vi använder avancerad utrustning och kvalitetsprodukter för att garantera en grundlig och hållbar rengöring i Lund. Vårt arbete säkerställer att allt från golv till tak blir skinande rent, vilket frigör din tid för det som verkligen betyder något.

Förberedelser inför städning

Innan vårt team anländer, finns det några förberedelser som underlättar vår effektivitet.
  1. Flytta undan personliga saker och ömtåliga föremål.
  2. Särskilda Instruktioner: Finns det specifika områden som behöver extra uppmärksamhet? låt oss veta i förväg.
  3. Kommunikation: Är det något du är särskilt känslig för, som dofter eller vissa rengöringsmedel, informera oss om detta.

Att följa dessa steg säkerställer en smidigare städning och att dina specifika behov uppfylls.

Kontakta oss för gratis offert

Om du är intresserad av vår att få professionell hjälp med städning i Lund är du varmt välkommen att kontakta oss för en gratis offert. Vi är alltid redo att besvara eventuella frågor och ser fram emot att höra från dig!

lund stadskärna

Tips för dig som ska anlita städfirma i Lund

Lund är unikt jämfört med andra städer på grund av sitt stora antal studenter. Detta ger städfirmor stora möjligheter, men också stora utmaningar. Studenternas flyttande in och ut kräver mycket städning i lägenheter och på campus. Dessutom uppskattar både fastighetsägare och hyresgäster rena gemensamma utrymmen som bidrar till trivseln och värdet på fastigheterna. Detta gör städtjänster mycket efterfrågade i Lund, så om du är i behov av en städfirma är vårt bästa tips att vara ute i god tid, särskilt under sommarhalvåret.

Våra tjänster i Lund

Våra primära tjänster är följande:

  • Hemstäd
  • Fönsterputs
  • Flyttstäd
  • Storstädning


Vi kan också erbjuda extra tjänster såsom strykning, avfallshantering, extrastädning i kök med mera.

Fördelarna med en erfaren städfirma i Lund

Som kund hos oss kan du lita på högkvalitativa tjänster. Vår erfarenhet och pålitlighet återspeglas i vår uppmärksamhet på detaljer och strävan att överträffa dina förväntningar. Vårt team i Lund är inte bara skickligt utan också utbildat i kundservice och diskretion.

Flexibiliteten det erbjuder

Vi förstår att varje kunds behov skiljer sig. Därför är flexibilitet en grundsten i vår verksamhet. Rexagon erbjuder ett brett utbud av städtjänster i Lund, från regelbunden veckostädning till enstaka storstädningar, flyttstädning, och fönsterputsning. Oavsett om du behöver hjälp med en enstaka storstädning eller söker en regelbunden städpartner, är vi här för att anpassa våra tjänster efter dina unika behov och tidsplaner. Dessutom kan vi erbjuda anpassade städlösningar för särskilda situationer, såsom städning efter renovering eller före/efter en stor händelse.

RUT-avdrag - Detta gäller när du anlitar en städfirma

Tack vare RUT-avdraget blir professionell städning mer tillgänglig. Du kan få upp till 50% skattereduktion på kostnaden för våra tjänster. Processen är enkel – du betalar endast halva kostnaden och vi sköter resten med Skatteverket. För detaljerad information om hur du använder RUT-avdraget för våra tjänster, besök Skatteverkets webbplats.

Rexagon - En städfirma med bra miljötänk

I en tid där miljömedvetenhet blir allt viktigare, är Rexagons engagemang för hållbarhet en av våra största styrkor. Vi använder miljövänliga rengöringsprodukter och metoder för att minimera vår påverkan på miljön samtidigt som vi erbjuder en oslagbar städning. Vårt team i Lund är utbildat i att använda de mest effektiva, men samtidigt miljövänliga, rengöringsteknikerna, vilket innebär att ditt hem eller kontor inte bara blir rent utan också bidrar till en sundare planet.

Vårt åtagande: Kvalitet, pålitlighet, och miljöansvar

På Rexagon förstår vi vikten av att du känner dig trygg och nöjd med våra tjänster. Därför är vårt åtagande mot kvalitet, pålitlighet och miljöansvar inte bara ord – det är grunden för allt vi gör. Från det ögonblick du kontaktar oss till den färdiga städningen, strävar vi efter att överträffa dina förväntningar. Vår målsättning är inte bara att städa ditt utrymme utan att skapa en renare, hälsosammare och mer harmonisk miljö för dig att leva och arbeta i.