Kontorstädning Malmö

 

Med mål att alltid leverera våra kunder precis den hjälp och kvalitet på kontorsstädning de förväntar sig anpassar vi alla våra insatser efter behov och håller oss lyhörda specifika önskemål.

Kundanpassad kontorsstädning i Malmö

Rexagon Städ siktar på att tillhandahålla det bästa inom kontorsstädning till våra kunder i Malmö. Vi anpassar våra insatser efter varje enskild kunds behov och specifika önskemål för att garantera högsta kvalitet på vår service. Vi är välutrustade och har den nödvändiga erfarenheten för att utföra de flesta städuppgifterna på egen hand. När det kommer till mer komplexa uppdrag eller om specialistkompetens krävs så har vi samarbetspartners i Malmö som vi litar på och som hjälper oss att uppnå de absolut bästa resultaten.

Vi är redo att ta på oss alla typer av städuppdrag och vi vet att våra kunder kan lita på oss för att få en utmärkt städning av högsta kvalitet.

Kontorsstädning

Hur går en kontorsstädning i Malmö till?

Behöver ditt företag hjälp med kontorsstädning i Malmö? Då har du kommit till rätt ställe. För att säkerställa att ditt företag får rätt sorts service, kommer vi att ha ett kort möte där vi noggrant går igenom lokalerna för att identifiera era behov och önskemål. Ofta kan vi på plats föreslå åtgärder som förbättrar arbetsmiljön, till exempel att genomföra en mattvätt för att underlätta för allergiker eller att dela upp städningen i flera omgångar för att förbättra hygienen på toaletterna. Vi kan även ta hand om beställningar av förbrukningsmaterial för att avlasta ert personal.

Professionell kontorsstädning för optimala arbetsmiljöer

För att skapa optimala arbetsmiljöer erbjuder vi på Rexagon professionell kontorsstädning i Malmö och närliggande områden. När ni väljer att anlita oss kan ni vara säkra på att resultatet lever upp till era förväntningar och att varje städtillfälle håller högsta kvalitet. Våra erfarna städare följer en noggrant utarbetad städplan för kontorsstädning, där varje steg markeras som utfört för att inget ska bli glömt eller förbises. Om ni har ytterligare krav eller specifika önskemål ber vi er att informera oss vid beställningen så att vi kan inkludera dem i det ordinarie städschemat.

Praktisk och smidig kontorsstädning i MAlmö

För en praktisk, bekväm och smidig kontorsstädning i Malmö kan ni lita på oss. Vi tar hänsyn till era behov och lokalernas förutsättningar, samtidigt som vi anpassar oss till era önskade tider för att minimera störningar i ert pågående arbete. I vår kontorsstädning ingår även en effektiv och diskret rengöring av alla ytor, för att säkerställa att ni och era anställda får den optimala arbetsmiljön ni förtjänar.

Vad ingår i en kontorsstädning?

I Malmö erbjuder vi kontorsstädning som inkluderar en regelbunden rengöring av ditt företags lokaler. Vi tar hand om allt från moppning och avdamning till avkalkning av kranar och porslin. Vi erbjuder även desinfektion och covid-städning vid behov samt hantering av kontorsavfall och fönsterputsning. Vi skräddarsyr våra tjänster efter just ditt företags behov och kan utföra städning tidigt på morgonen, under dagen eller på kvällen, allt för att anpassa oss efter din verksamhet. Hos Rexagon använder vi ett schema som är anpassat efter dina önskemål och arbetar hårt för att utföra en fläckfri städning med minimala störningar. Kontakta oss för en professionell och pålitlig kontorsstädning i Malmö.

En viktig investering för er och era medarbetare

Många företag i Malmö struntar i att regelbundet städa sina kontor. Trots att miljön man vistas i påverkar ens välmående och prestation till allra högsta grad. Detta beslut kan ha många följder såsom dålig trivsel, sämre arbetsresultat och försämrat förtroende från kunder och samarbetspartners. Det är dock möjligt att förbättra kontorsmiljön genom att anlita professionell städhjälp. Om ni känner att just ert företag skulle behöva en uppryckning så hjälper vi gärna till med en grundlig städning så att både ni och personalen kan uppleva fördelarna av ett rent kontor.

Fler fördelar med professionell kontorsstädning

  • Genom att anlita professionell hjälp kommer du och dina medarbetare att uppleva en högre belåtenhet och ökad kreativitet på arbetsplatsen.

  • Ett kontors miljö kan vara smutsigare än vad man tror, med spridning av smittor och bakterier mellan kollegor. Genom att ha en regelbunden kontorsstädning minskar risken för sjukdomsfall och medarbetarna kan arbeta mer effektivt och produktivt.

  • Dessutom ger en ren arbetsplats ett positivt intryck på besökare och kunder, vilket skapar förtroende och stärker varumärket.

  • Genom att minimera slitaget på lokalerna, kommer du också att spara pengar på framtida renoveringar.

 

Och sist men inte minst – en ren arbetsplats gör det roligare att komma till jobbet varje dag.

Kontakta oss för gratis offert

Om du är intresserad av vår att få professionell hjälp med kontorstädning i Malmö är du varmt välkommen att kontakta oss för en gratis offert.  Vi är alltid redo att besvara eventuella frågor och ser fram emot att höra från dig!